Göra skillnad

1997 flyttade jag till Stockholm och började min utbildning inom skönhet och dermatologi. Det var där som det stora intresset för verksamma hudvårdsingredienser började. Jag blev fascinerad över vilka effekter rätt ingredienser kunde ha för hudhälsan och vad små medel kunde göra stor skillnad. I huden kan vi avläsa så mycket, den är som en spegel på vårt allmänna mående. En stor del av vår självkänsla sitter också där.

Intresset för hudvårdande ingredienser har följt mig genom livet. I mitt yrke som skönhetsentreprenör kommer jag dagligen i kontakt med människor som behöver hjälp och råd och det är den utmaningen om att kunna göra skillnad som jag bestämde mig för att starta ett eget hudvårdsmärke. Jag ville skapa en serie med rena, innovativa och aktiva ämnen tillsammans med det bästa naturen har att ge, med tillverkning i Sverige.

För mig är en promenad i naturen den bästa skönhetsbehandlingen. Frisk luft, avslappning och tid för mig själv och mina tankar. Lite så vill jag att du ska känna när du använder Facing Norths produkter. Bara tid för dig.

Take care

/Eva Lena

 

Mina sidor