Doft & Parfym

Visste du att det första de flesta av oss gör när vi köper en ny hudvårdsprodukt är att dofta på den? Vi gör det ibland helt omedvetet nästan som en reflex.

Vi har alla olika referenser till vad vi tycker doftar gott. Ofta gillar vi dofter vi har positiva doftminnen till. Havet, skogen, en matträtt från barndomen eller en parfym någon vi tycker om burit.

När vi skulle välja doft till våra produkter var det viktigt att doften från de naturliga ingredienserna inte skulle kamoufleras helt. Vi ville hitta en parfym som skulle komplettera och framhäva dofterna vi har i våra fantastiska produkter. Den skulle vara allergenfri och inte störa huden eller miljön. Nästan ett omöjligt uppdag eller hur?! Det här kan låta för bra för att vara sant men tillsammmans med vår produktutvecklare hittade vi den perfekta parfymen som doftar grön elegans. En helt allergifri doft som alla tål och kan använda, den ger inga doftallergier och den irriterar inte heller huden som andra dofter kan göra . Framtiden är här!

Ta hand om dig! /Eva-Lena

Mina sidor