Eva-Lena Rylander, Grundare och VD

Efter flera år som skönhetsexpert på Go Kväll, började jag känna ett starkt behov av att skapa något unikt inom hudvård. Jag märkte att människor runtomkring mig, inklusive TV-tittare, kände sig förvirrade och desorienterade i den överväldigande mängden information om hudvård. Jag ville verkligen förenkla saker och ting. Min vision var tydlig: att skapa hudvårdsprodukter som inte bara löste problem utan även förmedlade enkelhet och självklarhet – inga krångliga instruktioner, inga tvång.

Under min tid som student inom dermatologi och mikrobiologi, insåg jag kraften hos aktiva ingredienser som kunde göra verklig skillnad för hudens hälsa. Samtidigt hade jag alltid en stark dragning till naturens egna resurser och dess förmåga att vårda och skydda vår hud. Jag funderade över möjligheten att skapa något helt nytt – en hudvårdsserie som inte bara omfamnade det bästa av modern vetenskap utan också naturens gåvor.

Och där, i den norrländska friskheten, föddes tanken om facing north. En hudvårdsserie som bär med sig essensen av mina erfarenheter som skönhetsexpert, min kunskap inom hudens värld och min starka anknytning till naturen. Genom att förena nyskapande aktiva ingredienser med de naturliga skatterna från norr, vill jag bjuda in dig till en resa som inte bara handlar om yttre skönhet, utan även om självförtroende, enkelhet och äkthet. 

Välkommen till facing norths historia – där vår väg mot en strålande hud möter den friska, äkta kraften från norr.

/Eva-Lena Rylander

Om oss

Vi vill erbjuda en okomplicerad hudvårdsrutin med förbättrade och effektiva ingredienser tillsammans med naturens bästa råvaror.

Vår hudvårdsserie består av rena råvaror med ekocertifieringar, pre-probiotika, vitaminer, mineraler och naturliga fermenterade konserveringar. Utvecklade och producerade med de bästa av förutsättningar i norra Sverige.

Allt för att stärka, läka och bygga upp den känsliga huden i ansiktet.

Eva-Lena Rylander, CEO och Founder, Facing North, Hudvård

Eva-Lena Rylander

Grundare och VD
evalena@facingnorth.se

Linus Bringsaas, Head of sales och delägare, Facing North Hudvård

Linus Bringsaas

Säljchef och Delägare
linus@facingnorth.se

Christina Andersson

Administrativ Koordinator
info@facingnorth.se

Mina sidor