Integritetspolicy

acing north värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd – i enlighet med GDPR vi gör allt för att säkerställa att dina personuppgifter och din integritet skyddas vid användning av våra digitala tjänster och online butik.

Facing north AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt skickar till oss då du tex. gör ett köp i vår online butik, deltar i tävlingar, anmäler dig till nyhetsbrev eller på annat sätt kontaktar oss eller interagerar med våra tjänster. Vi samlar in dina uppgifter för att fullfölja ett avtal (ex. leverera dina varor eller din faktura) eller fullfölja annat åtagande som du har tackat ja till (ex. skicka dig nyhetsbrev med tips och erbjudanden).

Vi samlar och lagrar de uppgifter du frivilligt skickar in till oss såsom namn, adress, e-mail eller telefonnummer. Vi sparar ej och har ej tillgång till din kreditkortsinformation eller ditt personnummer. Dessa uppgifter behandlas av vår samarbetspartner Klarna 

Du hittar deras integritetspolicys www.klarna.com

Facing north delar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter i marknadsföringssyften. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part använda endast för att tillhandahålla tjänsterna ovan såsom online butik, betalningsmetoder, leverans via speditörer och marknadsföring från Facing north. Vi sparar dina personuppgifter så länge det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål.

Du har rätt att när som helst kontakta oss för att begära ut information om dina uppgifter (kostnadsfritt en gång om året). Du kan därefter be att få dem ändrade, kompletterade eller raderade. Vi kan radera samtliga uppgifter som ej som har lagstadgade krav på lagring (ex. bokföringslagen) eller om vi har andra legitima skäl är förpliktigade att spara. Du kan kontakta oss per post (Facing north AB, Skiljegatan 3 861 45 Fagervik), via e-post info(at)facingnorth.se