Mina produkter

Alla facing norths produkter är gjorda för att komplettera varandra. Ordningen bestämmer du men jag rekommenderar den tunnaste konsistensen först. Om du tex vill använda hela serien kan du börja med att tvätta huden med Rengöringen. Den balanserande ansiktsmisten är skön att spraya eller använda på en pad för att balansera och förbereda huden för kommande produkter, den kan du också använda flera gånger under dagen som en återfuktande mist.

Välj sedan vilket av de tre serumen du vill använda, variera gärna olika dagar eller ett på dagen och ett på natten. Kanske vill du väcka upp din trötta hy med Enzympeelingen för att städa upp och ta bort döda hudceller eller så behöver du oljan som ger ett glow, skyddar och stärker. Niacinamideserumet är ett multiaktivtserum som förstärker lipidbarriären, förminskar porer och jobbar på pigmenteringar.

Krämen läger du över ditt serum för att få ett skydd av goda bakterier och en fantastiskt återfuktad hy. Till sist använder du den lätta men aktiva ögonkrämen som med sitt innehåll av alger renar och minskar svullnad under ögat och på ögonlocket. Take care! /Eva-Lena

 

Mina sidor