Vårboost!

Ljuset börjar komma tillbaka och helt plötsligt ser vi saker i spegeln som vi inte tidigare sett i det skumma vintermörkret… torra fläckar och partier till exempel.

Så här gör du för att boosta din hud och ge den maximalt med fukt. Börja med en peeling. Detta för att de andra produkterna går lättare in i huden efter en rengörande och stimulerande peeling. Vi har två varianter, Cristal Clear som är en mekanisk peeling med små korn av Silicea som du försiktigt masserar in i ansiktet med fingertopparna eller vårt serum Clarifying som du lägger på till natten och låter de naturliga enzymerna jobba bort döda hudceller och smuts när du sover.

Steg två är att direkt fylla på med fukt med hjälp av vår Refreshing mist som innehåller massor med fukt. Innan misten hinner torka lägger du på ett lager med vår Moisturizing kräm. Vill du lyxa till det lite extra tar du ett par droppar Protective som är vår ansiktsolja. Lägg den över krämen så låser den in fukten i ansiktet. Så är du redo för vårljuset!

Ta hand om dig! /Eva-Lena

Mina sidor